U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Review Roos van 11 september 2018

Gepost 2018/09/11
Review Roos september 2018Review Roos september 2018

Zo dankbaar voor wat ik voor een ander kan doen door mijzelf te zijn in mijn werk.
Vandaag ontving ik deze review die ik vol trots op deze pagina deel:

Review coaching Roos – 11 sept. 2018

Soms vraagt een combinatie van werken, moeder zijn, vrouw zijn, jezelf zijn zoveel van je dat je vergeet waar je zelf voor staat. 
In februari 2018 vind ik voor mijzelf dat de maat vol is en ben ik op zoek gegaan naar een coach die mij hierin kan helpen. Een die kijkt naar jouw kracht en je niet als slachtoffer behandelt. 
Miriam heeft mij gedurende 6 sessies begeleid om mijn eigen rode draad te (her) ontdekken en weer echt in mijn kracht te gaan staan. Je krijgt hierbij het stuur zelf in handen en Miriam houdt je hierbij een eerlijke oprechte spiegel voor. 
Door een TMA analyse in te vullen, krijg je inzicht in welke eigenschappen bij je horen, evenals welk vakgebied en rol goed zal passen. Dit helpt je op weg naar jouw eigen kernwaarden: waar ben jij echt van!
Door hier een symbool aan te verbinden, kan ik deze kernwaarden duurzaam blijven inzetten: ‘mijn vrouwtje op de fiets’ zegt mij genoeg. 
Met het omarmen van jouw eigen rode draad word je weer robuust en komt er balans in wat je doet, tijd voor jezelf en ook reflectie: soms is toch echt de ander gek en niet ik.

Door middel van Mindfulness (zonder zweverigheid) heeft Miriam mij laten zien dat je door jouw eigenschappen te omarmen je aan liefde wint voor jezelf en je een keuze hebt hoe je met jouw eigen signalen om wilt gaan.

Ik kijk met veel plezier en trots terug op de sessies en leer nog iedere dag van het verkregen inzicht. Mijn vrouwtje op de fiets houdt mij nu in balans en op het rechte pad.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?