U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Vertrouw op jezelf en blijf gezond door online te gaan

Gepost 2020/03/20

Vertrouw jezelf en blijf gezond is mijn reactie op de #coronamaatregelen om vanuit huis te werken. Via Skype, FaceTime, DUO, online en gewoon telefonisch blijf ik bereikbaar en open voor coaching. Zie mijn bericht van 17 maart 2020: link openen

balans-denken-doen-voelenbalans-denken-doen-voelen

De mailing in bestand https://mailchi.mp/c732fa06c5c2/vertrouw-jezelf-en-blijf-gezond start met de vraag of je contact durft te maken met wat je denkt, doet en voelt. Het is de basis van mijn coaching, want als je doorschiet in het denke, dan ga je piekeren. Werkt vaak niet. Als je doorschiet in het doen, dan ren je als een kip zonder kop rond .... zonder effect. Werkt niet. En met voelen kan je zelfs 2 kanten doorschieten: in je angst gaan hangen of juist niets meer voelen. Wat werkt wel zal je denken: de balans zoeken! De balans van het denken, doen en ervaren van wat er is. Dit sluit weer prachtig aan bij de ACT en mijn module Choose to Shine die ik nu ook online aanbied. Ben je nieuwsgierig genoeg?  

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?