U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wat zet ik in bij Talent Coaching

Je kunt het talent- en lifecoaching op persoonlijke ontwikkeling noemen, empowerment coaching, loopbaancoaching en/of -begeleiding, outplacement en vitaliteitscoaching. Het zijn allemaal vormen van coaching waarin ik mij als coach herken en waarbij ik je help te ontdekken wat je drijft, wat je energie geeft en hoe je in beweging komt. Dus een antwoord te vinden op de vragen 'wie ben ik?', 'wat wil ik?', 'wat kan ik?', 'wat doe ik?' en 'waar word ik blij van?'. 

Alles wat je aandacht geeft groeitAlles wat je aandacht geeft groeit

Eerst maken we vrijblijvend kennis en formuleren we de (hulp)vraag. Klikt het, dan maak ik een trajectplan en een samenwerkingsovereenkomst. En dan gaan we aan de slag. Bijvoorbeeld met werkvormen vanuit ACT (hét positieve denkmodel om meer flexibel te zijn in je denken en doen),  met het kernkwadrant van Daniël Ofman, het enneagram, de WHY vraag van Simon Sinek, de TMA (flyer HPM en TMA talentcoaching) en eventueel in combinatie met de Career Advisor en/of het Octogram, systemische opstellingen en NLP. Ook werk ik intuïtief met de elementen vuur, lucht, water en aarde en met jouw biografie.

 

Wat zet in bij Trainingen en Workshops

HPM verzorgt vanuit coachinzichten trainingen die verandering(en) starten. Op communicatiegebied, gericht op leiderschap, gefocust op gedragsinzicht en daar waar beweging wenselijk is in samenwerking. De combinatie maken van trainingen (workshops) en persoonlijke ontwikkeling van de deelnemende kandidaten is mijn persoonlijke uitdaging. Naast het geven van bestaande trainingen met thema's als het kernkwadrant en het enneagram, kan ik ook trainingen op maat ontwikkelen. Daarbij vertaal ik de vraag naar een praktische training in communicatie, interactie en/of positiviteit.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?