U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Werkverleden en heden

Na diverse managementfuncties in de horeca ben ik het coachings- en trainingsvak ingegroeid en in 2004 voor mezelf begonnen met HPM. Via het horecaonderwijs, organisatieadvies en een opleiding van BCoach en Vitaliteitscoach ben ik in 2006 als loopbaancoach voor Bark Consult begonnen en als jobcoach voor In 2 Work. In de periode van 2005 tot 2015 heb ik voor Kenwerk (het kenniscentrum van de horeca en nu het SBB) als trainer en coach gewerkt voor diverse projecten zoals 'Stageprofs' en 'Proef dat 't Werkt'. Een training met aandacht voor communicatie, gedrag in algemene zin en uit onmacht in plaats van onwil.

Inmiddels kan ik zeggen dat ik mij verder heb ontwikkeld als talentcoach voor persoonlijke lifecoaching en loopbaancoaching. Hierbij is het coachen vanuit mijn HPM waarden (HPMe) de rode draad in mijn carrière. Dat is wat mij het meest raakt en verbindt met mijn waarden.

Als freelancer werk ik samen met:

- Bureau Streefkerk - vanaf 2012 als loopbaancoach
- BeauAvis - vanaf 2017 als bedrijfsmaatschappelijk consultant

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?