U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wie is HPM?

Hoogst Persoonlijk Miriam - dat is mijn bedrijf en dat ben ik. 
Mijn naam is Miriam van der Zee, geboren in 1969 (yes, 50!) en geniet van het leven als moeder van een dochter van bijna 9, als levenspartner van mijn lief en als familie- & vriendenmens.

Zoals mijn bedrijfsnaam al doet vermoeden werk ik altijd hoogstpersoonlijk. Ik werk voor eigen opdrachtgevers als talentcoach, als lifecoach en als loopbaancoach voor persoonlijke ontwikkeling. Voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. 

En ik werk als freelancer voor twee landelijk opererende loopbaanbureaus. Voor Bureau Streefkerk werk ik als loopbaancoach. Voor BeauAvis werk ik als consultant coach in bedrijfsmaatschappelijke trajecten.

In alle trajecten ben ik altijd intuïtief en pragmatisch, eerlijk en relativerend, oprecht en authentiek. Het ontdekken van wat jou drijft wat je doet en waar jij blij van wordt is mijn uitgangspunt. Het benoemen van jouw waarden is hierbij de rode draad.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?